2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 14 maj 2014

THE PANDA SWAT TEAM

Till allas förfäran har säkerhetspandorna lyst med sin frånvaro under en längre tid. Tro nu inte att det beror på att de är sysslolösa på något vis utan det ingår i hela säkerhetstänket att ligga lågt. Mobilisera. Fokusera. Samla information.

Igår var det Defcon 2 på väg in i Defcon 1 i det här hushållet innan hela bredbandsdebaclet fick sin upplösning genom en urdragen skrivarsladd. Säkerhetspandorna var rustade till tänderna med för ändamålet vederbörliga tillhyggen, attackplan noggrant utformad samt klädda i adekvata huvudbonader.

Wax on, wax off. Me Karatepanda, you loser.

Under de senaste 24 timmarna har de legat utslagna i soffan efter att ha laddat för vedergällning följd av total antiklimax. Inget slår ut en säkerhetspanda som en urdragen skrivarsladd. Och allt är mitt fel, men de är så utmattade att de inte ens orkar kalla mig vid mitt rätta namn (idiot, om det nu var någon som missade det igår). Som plåster på såren har jag informerat om att de får följa med till Bilprovningen imorgon och utöva pondus i syfte att få Skodan genom besiktningen. Funkar inte det kommer plan B sjösättas vilken (som avslöjades redan igår) innebär att bilhandlare rings upp av mig genom slumpvist urval varpå karatepandorna genomför så kallad uppföljning by hembesök. Det vill vi helst slippa, så vi hoppas att inspektörerna på Bilprovningen gillar pandor med pondus. Vi tar med en påse kanelbullar för säkerhets skull.

Inga kommentarer: