2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 23 maj 2014

LILLA SEKTIONENS FRÅGELÅDA

Att tänka utanför lådan är inget koncept som Lilla Sektionen har några problem med. Han praktiskt taget uppfann det.

Sessionerna med frågor av alla upptänkliga slag är en ständigt fortgående process i Lilla Sektionens liv och således i förlängningen även hans närmast stående familjemedlemmar. Idag excellerar han, fredagen till ära, bland annat med följande spörsmål:

- Pappa, kan man jida på sig själv?

Pappa svarar: "Om man kan rida på sig själv?" Ok, kanske sämsta svaret, det att svara med en fråga bara för att vinna lite tid. Sen fylla på med "Tja, det kan ju bli lite svårt kanske". Fast så länge man svarar nånting så är motparten oftast nöjd. Och går vidare med nästa fråga.

- Vajföj ska JAG göja ALLTING??

Pappa svarar: "Nu har du ställt fram fyra tallrikar och ett paket med frusna jordgubbar. Det kanske inte räknas som att man har gjort allting när vi ska äta fredagsmiddag". Klockrent svar. Sjukt nöjd faktiskt. Han å andra sidan ser ut att vara allt annat än sjukt nöjd.

- Boj Zlatan i Pajis? Haj han en fotbollsplan? Då kan vi ju hälsa på honom näj vi ska åka till Pajis.

Pappa svarar: Ingenting, frågorna ifråga var nämligen ställda till Fru Nygårds. Hon informerar sakligt att franska ligan har uppehåll över sommaren samt att VM pågår när vi är i Paris och att sannolikheten för att träffa Zlatis (som han heter på Lilla Sektionen-språk) kanske inte är skyhög. Lika bra att säga som det är liksom.

- Vilka dagaj äj det nästa vecka?

Pappa svarar: "Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag." En av de lättaste frågor han har ställt på länge, busenkel.

- Huj stavas Z?

Pappa svarar: Pappa ger upp.

Inga kommentarer: