2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 16 maj 2014

TVÅ ÅR AV SMÅSEKTIONER, PANDOR, ÄLSKLINGSSKIVOR OCH DIVERSE LARV

Anledning att fira kan man nästan alltid hitta. Man slår något rekord, till exempel köper fler bolag än förra månaden, skjuter flest mål på fotbollsträningen eller kanske skriver sitt 500:e blogginlägg. Annars kanske det är som idag att ens blogg har existerat cirka ganska exakt i två år.

Två år är en lång tid. Två år är inte särskilt lång tid. Visst var det igår den där 40-årsfesten gick av stapeln? Under inga omständigheter kan det väl ha varit två år och en månad sedan det hände? Vi gick genom skogen hem till Stråtenbo, en desorienterad Fru Nygårds, en vinstinn kompis Lasse och jag. Och en månad senare såg Popskolan by Nigge världens ljus för första gången. Det har ingenting och allting med varandra att göra. Allt och alla som rör sig i mitt liv, centralt som perifert, familj, kompisar, popband, fotbollslag, gräsklippare, husdjur och pandor är i högsta grad inblandade i den här publikationen. Tack för att ni finns och tack för att ni läser ibland (om du är ett husdjur eller en panda och läser det här så sitter du för nära skärmen), det värmer nämligen en popgubbes hjärta.

På tal om gräsklippare. Klippo Ferguson har fått en hjälpreda. Robbo Ferguson heter hen. Vi får prata mer om hen en annan dag när hen blivit varm i kläderna. När jag lärt känna hen lite bättre. Jag känner på mig att hen är en riktig record breaker. Vi hänger klippan där för nu.

Inga kommentarer: