2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 22 mars 2015

BLOGG #22 - BANK HOLIDAY

Efter att ha firat King Dave och hans Lindas 25:e bröllopsdag på söndagen är det Bank Holiday på måndagen och även full omgång i ligafotbollen. Skönt med lite distraktion efter att ha jobbat järnet med lägenhet, internetuppkoppling, hyrkort på Blockbuster (MAN HYRDE FILM PÅ DEN HÄR TIDEN FOLKS), el- och gasabonnemang, landlina- och mobilanskaffande. Jag får gå själv med grabbsen på matchen och eftersom Everson Sr inte närvarar så får jag låna hans säsongskort, free of charge. Hygglig snubbe det där.

I huset där borta bor vi. Ganska nära toppen av Portman Road.


30/8 2004, Ipswich Town - Wolverhampton Wanderers 2-1, PR (24 590)

En strålande sensommardag med perfekt gräsmatta, t-shirtväder, en plats på södra läktarens nedre etage och solen mitt i plytet precis hela matchen. Solglasögon någon? Förutom det fantastiska i det faktum att vinst betyder tre nya fräscha pinnar kan konstateras att den alltid/inte alltid så populäre Mr Own Goal skickar in en balja i rätt mål och då kan man faktiskt leva med att ha solen mitt i fejset i 90 minuter.

Väldigt lite samlad undercover intelligence kring just denna match, men min gissning så har drygt 10 år efter är att det förekom en del sänkande av pints med ale både före och efter ovan nämnda match. Surprisingly.

Inga kommentarer: