2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 28 mars 2015

BLOGG #28 - BURN AFTER READING

Hade den här matchen varit en filmtitel hade det nog varit Burn After Reading. Den enda haken med det är väl att filmen ifråga kom först 2008 plus att George Clooney, vad jag kan förstå, spelar väldigt lite fotboll.

28/9 2004, Ipswich Town - Reading 1-1, PR (23 167)

Hur följer man upp en megaepisk vändning (med en man utvisad) tre dagar senare mot toppmotstånd? Det gör man väl inte riktigt helt enkelt. Reading en poäng före Ipswich innan matchen och likaledes en pinne framför i tabellen efter att domaren blåst för full tid. Första poängtappet i ligan på hemmaborgen Portman Road är ett faktum trots att vi har norrmän med oss i släptåg både innan och efter match.

Vi börjar hemma hos oss på 2 Barrack Lane med ett par öl tillsammans med Ole och Björn från Norge och drar sedan vidare till Greyhound för krubb och ca några fler ale än tänkt before hand. Vi beställer in en jug för enkelhetens skull och vips har vi oss två storögda norrmän och väldigt snart en tom jug. Bra uppladdning.

Under matchen har vi en close encounter med maskoten Crazee och det är inte utan att man gärna skulle vilja ställa standardfrasen "Why the long face", men så beter man sig ju inte mot maskotar. I övrigt är det väl allmänt känt vid det här laget att mina favoritmaskotar annars härstammar från Southend och går under de fiffiga namnen Elvis J Eel och Sammy The Shrimp.

Crazee. Eddie och Sammy får ni helt enkelt bildgoogla.
Eftersläckningen sker på The Plough där vi har stämt träff med The Norwegians. De har dock acklimatiserat sig överraskande väl i Legends Bar och dyker upp på plogen först sekunderna efter att gonggongen deklarerat sista beställning. Dock hinner våra nya vänner givetvis skicka in en sista order. Verkade väl som en bra idé just då kan man tänka.

På tal om Southend så är vi glada att vi inte kastar in en sista order i baren då vi ska till Colchester dagen efter för att närvara på derby mellan hemmalaget och just Southend. Det ska tydligen vara en livlig tillställning enligt säkra källor (även utan maskotar närvarande). Mer om det i morgondagens inlägg.

Inga kommentarer: