2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 29 mars 2015

BLOGG #29 - POLISPÅDRAG

Tillbaka i Colchester och Layer Road. Ingen The Doctor i sikte denna gång dock. Kanske någon av alla de poliser som är närvarande har nypt honom redan. Löjligt många poliser per åskådare på den här tillställningen. Och polisfordon. Men men, kommer ett lag med en ål och en räka som maskotar på besök så mobiliserar förstås den lokala ordningsmakten extra mangrant.

29/9 2004, Colchester United - Southend 1-1 (3-5 eft str), Layer Road (3 469)

Det är förstås vår nye vän Ginge som släpar med oss till grannstan och i viss mån hans inneboende svensk, Pålle, som jobbar hos klubbens mediaavdelning. Trevligt värre. Matchen är spännande, det blir både förlängning och straffar i en cup som kanske inte röner international fame (LDV-cupen) bara sådär. Dessvärre för våra vänner avgår Southend med segern efter att ha varit lite vassare i straffläggningen. Ginge är en smula nedslagen, men skiner snart upp efter att ha fixat in mig och Ann-Sofie i klubbpuben i ena hörnet av arenan. Bästa sättet att glömma en förlust är förstås att skölja ner den med en ale.


I Colchesterpuben gör man bäst i att hålla låg profil med att man är Ipswichsupporter, annars kanske The Doctor gör ett hembesök. Just saying. Om nu inte polisbussarna fraktat bort honom för gott.

Inga kommentarer: