2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 3 april 2015

BLOGG #34 - ARTIGHETEN I ATT GÖRA SJÄLVMÅL

Leicester away är inte helt och hållet som Stoke away, men nästan. Enda skillnaden är att Leicester är lite hyggligare rent poängmässigt.

19/10 2004, Leicester City - Ipswich Town 2-2, Walkers Stadium (22 497)

Supporterbuss, you know the drill. Kommer fram irriterande tidigt, men inte så pass tidigt att det går att hitta en pub. Då får man gå in på stadion och käka chips, paj, annat löst gods samt dricka öl, te och varm choklad. Inte samtidigt, men ändå.

Ian Westlake skickar in en projektil i hemmamålet men eftersom chipslaget gör två behöver Ipswich göra ett till. Ipswich mäktar tyvärr inte med att göra ett till, men Gary Linekers gamla lag hjälper till med den lilla biten medelst Mr Own Goal. Kanske det snyggaste självmålet jag någonsin sett och definitivt ett av de som lett fram till mest glädjefnatt. Matt Heath hade skjutit hemmagänget till ledning efter en knapp timme och tyckte väl att det vore på sin plats att spela oavgjort både med sig själv och Ipswich så han gick upp i en luftduell i eget straffområde, satte pannan till och skickade in kulan i krysset bakom egen keeper. Ibland är engelsmän så himla artiga. Särskilt de från Leicester.

Inga kommentarer: