2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

tisdag 14 april 2015

BLOGG #45 - ÄNNU EN MID-WEEK MATCH I COLCHESTER

Börjar nästan bli en vana det här att åka till Colchester mitt i veckan nån gång i månaden. En trevlig vana till och med om med vana menar nåt man gör för andra gången på två månader.

23/11 2004, Colchester United - Mansfield Town 4-1, Layer Road (2 492)

Lika bra att säga som det är. Att beskriva en match med andra lag än ens eget efter 10 år när man precis har kommit hem från en övertygande vinst på Portman Road gör inte beskrivningen av den tidigare matchen särskilt rättvis. Men man kan väl sammanfatta det i några få punkter för att göra det enkelt för sig.

* Colchester var bättre då än nu. Briljant vinst mot Mansfield på den tiden med 4-1. Ikväll dessvärre torsk med 6-0 mot Chesterfield. Jag gillar Colchester så det känns inget vidare att de håller på och förlorar med så där stora siffror.

* Ipswich slog ikväll Cardiff med 3-1 och tog ett litet grepp om en kvalplats till Premier League, men tre tuffa matcher återstår. Som kuriosa kan nämnas att det för andra matchen i rad på Portman Road fanns tre generationer Nygårds på plats, denna gång dock utan flickorna Nygårds som valde att avstå fotboll ikväll. Unge herr Nygårds lyckades också med konststycket att hålla sig vaken hela matchen och även så i taxin hem.

* Jösses vad lite jag kommer ihåg från den där matchen i Colchester.

Inga kommentarer: