2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

torsdag 30 april 2015

BLOGG #61 - MED EUROSTAR TILL ENGLAND

Det sägs att man måste hitta nya vägar, utveckla sig och hela den biten. Så när man nu gjort de här bitarna med 24-timmars och 30-timmars, åka båt, flyga, flyga en dag senare än tänkt osv får man helt enkelt ta det hela till nya nivåer. Man kanske åker till Paris till exempel.

I vanlig ordning är det inte som i den gamla visan, dvs ingen åker till Paris på en gris. Dels tar det alldeles för lång tid, dels är dagens grisar inga konditionsfenomen utan är snarare bättre på korta sträckor. När man väl kommer ner till den franska huvudstaden och en kortvecka är det lätt att få känslan att här borde en tågresa vara på sin plats. Sjukt praktiskt att vi är inbokade på en tripp med Eurostar från Gare du Nord till en av alla dessa miljoners stationer i den brittiska huvudstaden.

5/8 2006 Ipswich Town - Crystal Palace 1-2, PR (25 413)

Den som är någorlunda bevandrad i graviditetscykeln och läst tidigare inlägg om Lutonmatchen skulle kunna gissa sig till att Fru Nygårds vid det här laget varit gravid ett antal månader. Således är vi 2,5 som reser. Se det som ren och skär bonus info. Tåget tar oss till UK och vi hänger i Ipswich i fantastiskt sommarväder.

Så här kan fantastiskt sommarväder se ut
Sicken tur att det är vackert väder när fotbollen än en gång sviker oss. Räddningen att få sitta på pubarnas uteserveringar och dricka ale (1,5 dricker ojästa drycker) är en ynnest. Kanske borde man åka via Paris fler gånger helt enkelt? Mycket möjligt.

Bra sällskap

Inga kommentarer: