2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 1 april 2015

BLOGG #32 - ETT DERBY ÄR ETT DERBY ÄR ETT DERBY

Ni kommer ihåg att det spelas reservlagsmatcher på Portman Road säsongen 2004/2005, no? Man får väl ändå säga att det är tur att de inte spelas på någon träningsplan utan läktare för det skulle vara knepigt att klämma in drygt trettonhundra pers på nåt vettigt vis på det sättet.

11/10 2004, Ipswich Town Res - Norwich City Res 1-2, PR (1 314)

Det är 2015 nu, ca 10,5 år har passerat sedan den här matchen gick av stapeln och det enda spåret av att jag var där är en biljett som visar att matchen kostade £5 och började kl 19.00. Däremot har en text återfunnits om hur söndagen med engelskt t-shirt weather spenderades med John och Wendy, delvis genom att bubba ut ett stycke brontosaurustung spis samt en styggt ful soffa som vi sedan stuvade in i en Renault Megane för vidare leverans till soptippen. Så här i retrospekt tänker jag att det måste ha varit jordens största Renault Megane. Stor nog åt typ en brontosaurus. Av texten att döma verkade John tycka att det var lite lite jobbigare än vad jag tyckte:

Soffan lyckas vi också göra oss av med och John pustar och frustar som om han just har sprungit London Marathon med en medelstor zebra på ryggen.

Eventuellt berättade jag inte för honom om själva zebrareferensen. Vilken för övrigt har väldigt lite med ett derby i reservligan att göra, men ibland måste en brodera ut texten en smula. Nästa gång ska jag föra bättre anteckningar pga det är skitsvårt att komma ihåg en reservlagsmatch, även om det är derby. Möjligen hade den varit mer minnesvärd om spelarna hade sprungit runt på planen med varsin medelstor zebra på ryggen. Möjligen.

Inga kommentarer: