2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 6 april 2015

BLOGG #37 - THE VISITORS

En grej som händer när man flyttar till ett annat land är att ens släktingar inte syns så ofta som brukligt. Extra kul då att få besök och visa den fina stan Ipswich, vilket givetvis innefattar ett besök på Portman Road.

30/10 2004, Ipswich Town-Preston North End 3-0, PR (23 745)

När ens syster och hennes sambo hälsar på får man bjuda till och visa favoritställena vad gäller pubar, restauranger, affärer och fikaplejs. Vi betar av de bitarna under dagarna i veckan som leder upp till lördagen och matchen på Portman Road. Besökarna tar hela supporterskapet på gravt allvar och inhandlar några merch från Planet Blue (vilka för övrigt fortfarande hänger med mer än ett decennium senare!) så de smälter in väl på puben före matchen och inte minst på läktaren när matchen väl går av stapeln inför en klarblå himmel.

Ganska bra dag ändå

I slutet av första halvlek dundras det in två kassar och för att vara på den säkra sidan säkras det hela med ett tredje mål i den påföljande halvan av fighten. Det är föredömligt när laget verkligen tar vårt besöksschema på allvar. Nu vore det mumma om de kan följa upp det här när den äldre generationen kommer över till de brittiska öarna lagom i tid till nästa match på Portman Road om några dagar. Vi håller tummarna.

Inga kommentarer: