2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 19 april 2015

BLOGG #50 - VICE PRESIDENTS BAR

Vi är halvvägs nu, 50 av 100 inlägg klara. Det måste firas, lite så där halvordentligt. Kanske med en story om att hänga som gäst till vår kompis Pålle i Vice Presidents Bar på Layer Road. Den kör vi.

7/12 2004, Colchester United - Barnsley 0-2, Layer Road (2 927)

Skjorta & slips, jorå...
Vilken vanlig snubbekompis går på fotboll i skjorta och slips? Inte jag i alla fall. Men ska man se en match från ståplats för att sedan knalla tvärs över till andra sidan arenan när de 90 minuterna är över får man ta klädkoden dit man kommer. Således ses matchen iförd skjorta med slipsen i innerfickan. I december. Själva fighten som sådan går till historien som den sämsta fotbollsmatch jag ser under våra fyra månader i England. Tur att vi ska på eftersläckning.

Vi möter upp med Pålle och smyger in i baren, fortfarande med kravatt säkert förvarad i innerfickan. Bör man ta upp den och knyta fast den eller kommer vi åka ut med huvudet före? Nej, det verkar ganska lugnt ändå. Vi smälter kanske inte riktigt in, men ingen verkar bry sig om att några clowner från Sverige minglar runt och sänker en öl innan vi tackar för oss och åker hem till Ipswich igen.

After match access i Vice Presidents Bar låter nog lite mer spännande än på papper. Men nu har vi provat det också. Bra med rediga kontakter.

Inga kommentarer: