2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

fredag 1 maj 2015

BLOGG #62 - EFTER PARIS OCH IPSWICH KOMMER VÄL WOLVERHAMPTON?

Har man redan varit i metropolerna Paris och Ipswich är det fullt naturligt att dra vidare till Wolverhampton. Det är ett körigt schema då vi efter att ha kvartat i Wolves drar hem till Sverige igen för att gå på EM i friidrott. Vilka logistikchefer som har lagt schemat!

Vi har stämt av publäget med Luis & co som ska vara på plats men dessvärre är den utvalda puben dedikerad till home fans only och herrskapet Nygårds får svansa vidare in mot stan och släcka törsten på en Wetherspoons-pub. Ibland blir inte förtoppningen som man tänkt sig.

8/8 2006 Wolverhampton Wanderers - Ipswich Town 1-0, Molineux 
(19 199)Ibland är det med ett inte så litet mått irritation som man kan konstatera att matcher upprepar sig. Eller så är det bara som det känns. Men när det egna laget inte gör några mål trots en man mer på planen under en hel timme och dessutom missar en straff, ja då luktar det en del Sheffield United över hela tillställningen. Eller Stoke. Jävla Stoke.

Vi får i alla fall se ännu en engelsk stad och arena så helt lottlösa kommer vi inte därifrån. Plus att vi ska få åka direkt till Ullevi när vi kommer hem. Samt att det inte går någon nöd på en annan då nästa resa till UK är inbokad och bara fyra veckor bort. Då är det nytt resesällskap och Fru Nygårds blir kvar hemma samtidigt som pappa Nygårds ska ut och flyga flygplan. Den resan ska visa sig bli bra mycket bättre ur poängsynpunkt sett men det tar vi i kommande inlägg framöver.

Inga kommentarer: