2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

lördag 2 maj 2015

BLOGG #63 - SOUTHAMPTON HEMMA IGEN!

Vad är oddsen för att åka för att se samma motståndare som året före? Tja, det beror förstås på vilken match man väljer. Och föreligger det som så att man väljer att se samma motstånd som föregående säsong, ja då blir det som det blir. Men förhoppningsvis utan mörkläggningen (vilket i och för sig inte torde vara något problem för en eftermiddagsmatch).

9/9 2006, Ipswich Town - Southampton 2-1, PR (21 422)

En far och en son på resa i England. Kan det ens gå fel? Nej, precis. Vi har logi hos John & Wendy i Ipswich och det är ett föredömligt värdpar indeed. Det är strålande väder och vi börjar pubvändan med att gå till Fat Cat med Glynn (ett sant proffs när det kommer till pubbesök) och smutta på ale ute i the back garden. Inget nytt på uppladdningsfronten med andra ord.

Vi glider vidare till nästa förstklassiga pub på vägen ner mot stan och Portman Road, The Dove. Här sluter övriga skojare, a.k.a. semi-proffs, upp.

Ett gäng gubbar. Trefvligt.
Southampton lyckas väl med att prickskjuta i målramen och träffar den inte mindre än tre gånger. Ipswich är lite effektivare än så och pangar in två i nätet istället och eftersom Saints inte lyckas hitta nätmaskorna mer än en gång så blir det tre pinnar för hemmagänget. Lysande.

Efter matchen har vi aviserat att vi bjuckar värdparet på middag som tack för gratis B&B. Vad de vill äta? Grillade burgare på puben. Pure class. 

De skojar på lattjo. Måste vara Eversons som smyckat puben.
Vi kör på det, men går inte all in på drickat då vi har en utflykt på agendan imorgon. I huvudstaden faktiskt, närmare bestämt på Upton Park. King Dave har ordnat in oss i en loge och det känns som det kan sluta lite hur som helst. Går det åt fanders kan vi ju alltid sikta in oss på grillat på puben imorrn igen.

Inga kommentarer: