2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

onsdag 20 maj 2015

BLOGG #81 - VI ÄR HÄR NU IGEN

När man ska följa upp en medlemsresa är det inte lätt att göra det med ett oderby. Eller två rättare sagt. Ett hemma och ett borta. Men 25 deltagare får ändå anses ok för en sammankomst i februari. Återigen en för årstiden varm vistelse. Både inom- och utomkroppsvarmt.

6/2 Ipswich Town - Middlesbrough 1-1, PR (21 243)

Viktig grej när själva konceptet med medlemsresa ska sättas är att en tradition börjar med andra tillfället. Eller tredje. Och eftersom vi började med en inofficiell medlemsresa (vi hade inga medlemmar liksom) och sedan den första med riktiga medlemmar är det lite oklart när traditionen ska sättas. För att göra det enkelt för oss så gör vi det nu. Ungefär så här ser matchdag fortfarande ut:

11.00 Samling på Mannings mitt i stan för att förvärma inför match.

Vilka var det nu vi skulle möta?
Om man vill får man komma till kl 12, men då får man skylla sig själv att man missar en timme av kvalitetstid.

12.00 (OBS, EJ MED I TRADITIONEN LÄNGRE!) Träffa spelare och direktör på Lloyds Tavern. Vi fick spola den här prylen efter 2011 (vi försökte traditionalisera den!) och gå rakt på nästa punkt pga puben inte finns längre plus att vi kör ett liknande event på fredagkvällen istället. Tydligen kan man alltså ta bort lite och lägga till innan traditionen sätter sig helt och hållet. Flexibilitet som det brukar heta i 99% av de CV som florerar på arbetsmarknaden.

Floppkille, målvaktshjälte, direktörsnisse & Chris
13.30 Lämna Mannings (eller Lloyds Tavern om det nånsin öppnar igen och man av någon okänd anledning vill gå dit) och knalla ner mot stadion, men stanna till på Black Horse och häng på uteserveringen. Avnjut en ale i solen.

Konsten att avnjuta en ale i solen.
15.00 Vid pass klockan tre på eftermiddagen bör man ha tagit sig igenom vändkorsen till Portman Road så man inte missar en enda spark av matchen (även om den jäveln slutar 1-1, men vi försöker sluta med just den biten av traditionen och önska oss bättre resultat). På vägen från Black Horse gör man bäst i att fylla på energiförråden och allra helst medelst en burgare från någon mobil enhet där köttstyckena genomstekts sedan tidig förmiddag. Skönt när man slipper oroa sig för att äta rått kött.

16.55 Sucka uppgivet över ännu en 1-1-match (men nu försöker vi ju som sagt sluta med just den detaljen).

17.00 Skaka av själva matchen och bli glad av att träffa någon gammal mustaschhjälte. Vi har sett honom förut på den här bloggen ett par gånger tidigare men den här mustaschen får man aldrig nog av och särskilt inte när den ackompanjeras av ett hedersmedlemskap i ITFC Sweden.

En glad gamäng och hans mustasch, a.k.a. John Wark
19.00 Gemensam middag. Traditionen bjuder att ett antal olika restauranger provas (en per år dock bara, annars blir det ett sånt jävla spring). Detta traditionssättande år väljer vi Mizu noodle bar mitt i stan.

21.00 Eftersläckning. Ni fattar.

Sen hittar vi på nåt kul på söndagen, typ spela fotboll eller så. Fast just detta år blir det ingen fotboll så vi kör en biljardturnering. Vi behöver inte gå in på vem som avgick med segern i just den tävlingen, det vore lite förmätet att skriva en sån grej på internet för det uppfanns ju inte för att folk som har en blogg ska skryta med att de har vunnit en biljardturnering. Så det ska vi inte gå in på här. Bra start på medlemsresan 2010 hur som helst om ni frågar mig.

Inga kommentarer: