2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 11 maj 2015

BLOGG #72 - EN 21-MÅNADERS ÄR MER LÄTTHANTERLIG ÄN EN 14-MÅNADERS

Om man byter ut Selhurst Park mot Portman Road och en 14-månaders Systersektion mot en 21-månaders dito så hamnar man ganska rätt. Skapligt mycket lättare att ha en sån rackare med sig på hemmamatch en lördag eftermiddag än på en bortamatch i London.

27/9 2008 Ipswich Town - Crystal Palace 1-1, PR (19 032)

En förnämlig höstdag i Ipswich och samling på The Dove med the usual suspects. Så mycket bättre än så kan det inte bli. Det enda som skulle kunna fucka upp det här är den medhavda barnvagnen, men med tanke på att vi inte är på Palace hemmaarena idag så borde det gå vägen.

Uppdelningen är som sådan idag att Fru Nygårds får dricka mer än en öl medan jag ansvarar för barnvagnskörandet. Vi njuter av solen, det sänks ale (1 st för undertecknad) och King Dave skryter om att trots att stadion är en knapp kvarts promenad från puben så har han aldrig kommit för sent till en match. Man skulle kunna säga att han kommer att få äta upp det.

En annan som äter en del (fast på matchen) är Systersektionen. Efter att King Dave eskorterat Fru Nygårds till matchen (en kvart kan lätt bli 20 minuter om man inte går riktigt raka vägen. Eller rakt på vägen) och kommit in på läktaren när fem minuter gått får han således äta upp sina ord som yttrats på The Doves uteservering. Men åter till Systersektionen och hennes önskemål om en half time snack. Vi köper korv med bröd och tävlar i att vara cool. Jag blir överlägsen tvåa i den tävlingen.

Queen of cool
Att matchen slutar 1-1 är inte det bestående minnet om man säger så. Både den brutna trenden av att komma i tid till matchen samt halvtidskrubbet vinner den fighten. Tjejerna åker sen hem till Sverige igen och lämnar mig kvar för vidare förkovran på stan och strax utanför. Föga anar jag att resan fortsättningsvis återigen ska handla om umgänge med norrmän. Eller så värst föga anar jag väl inte det, men de här norrmännen är nya för mig. Norrmän träffar man alltid på i Ipswich vare sig man vill eller inte. Men det är en story för morgondagens blogg.

Inga kommentarer: