2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 4 maj 2015

BLOGG #65 - EN STADIG FRUKOST ÄR A OCH O

Efter att ha träffat högdjur som en stycke Sir och en gammal engelsk landslagsspelare (jaja, men vi gick faktiskt in och ur samma hiss simultant) så tar vi en mellandag utan fotboll och gör London. Igen. Men det kan man faktiskt göra hur många gånger som helst. Dagen efter vaknar vi dock upp i Ipswich igen eftersom det åter vankas match på Portman Road.

12/9 2006 Ipswich Town - Coventry City 2-1, PR (19 465)

Vi börjar dagen med att ta oss ner till Portman Road för att kolla in supportershopen, men eftersom vi inte har ätit frukost än så gör vi först ett besök hos gatukökshusvagnsgubben en bit bortom stadion. Ska man ha en strålande start på dagen med mycket fett och kalorier (så man står sig till lunch) är det här stället att gå till. Ännu till denna dag har jag inte blivit serverad en vassare frukost från en gubbe i en husvagn utrustad med stekbord och fritös. 

Chef. 

Pun intended. 

Eller vad sägs om en baguette utrustad med bacon, korv och stekt ägg? Det måste vara något slags inofficiellt världsrekord i bra frukostmacka.

Innan match träffar vi norska Tom och Björn som jag sprungit in i på ett flertal resor. Trevlig värre och inte blir det sämre av att Ipswich inkasserar resans andra seger, även denna gång med 2-1. 

Se upp, det landar ett rymdskepp!
Bättre spel i denna kvällsmatch än eftermiddagsditon i lördags och segern är välförtjänt. Dessvärre är publiksiffran en rejäl skuffelse då det är under 20 000 på plats, vilket är första gången för mig sedan första matchen nio år tidigare. Kanske kan man inte få allt utan en excellent frukost och en seger får så att säga duga.

Efter fyra matcher på en dryg månad är det dags att lugna ner matchtakten lite med tanke på att det ska bli tillökning i familjen i december (2006! Ni får tänka att bara för man skriver en berättelse i presens så betyder det inte att det händer just nu). Man kan kanske säga att det var därför det blev två resor samma höst fredag-onsdag. Men nästa gång ska det där lilla nytillskottet nog få åka med också. Lyllos hen.

Inga kommentarer: