2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

söndag 17 maj 2015

BLOGG #78 - EN NÄSTAN HELT NORMAL BUSSRESA MED NORRMÄN

Egentligen handlar de här inläggen i årets #blogg100 inte om bussresor med norrmän, men eftersom just den här bussningen är en del av min och Min kompis Henriks resa får den ändå vara med på bloggen.

Avfärd söndag morgon mot Southwold och promenerande i den charmiga lilla staden vid havet. Delar av klientelet i bussen har redan en promillehalt som gör det olämpligt att ens sitta inom en radie om 10 meter från en busschaufför. Det går dock bra att ta sig till de platser vi ska och det äts god lunch, kollas på ett Johnny Cash tribute band och provsmakas en ale eller två. 

Sun of Cash

Mot kvällningen till ska vi stanna i en liten by som heter Orford för att äta och hänga på en av byns två pubar, men eftersom puben ifråga inte har för vana att ta emot gäster som pratar lite lite för högt så skickar de ut oss därifrån. Spännande grej ändå, har jag aldrig varit med om förut. Vi knallar till byns andra pub och har bättre lycka där. Därefter styr vi kosan med bussen till Woodbridge för ytterligare ett pubbesök där jag så här ett antal år i efterhand kan meddela att det möjligtvis försvann ett föremål från den puben utan vederbörlig ersättning och som således borde ha varit kvar. Tämligen skrymmande dessutom. Samt visar det sig onödigt pga det skrymmande omfånget. Till denna dag har inte detta föremål tagit sig ut från UK och förmodligen ligger det på nån soptipp nånstans i Ipswich med omnejd. Men det var en jäkla snygg Adnamsgatupratare, det var det.

På måndagen tar vi tåget till London för att hänga lite. King Dave möter förstås upp (vi ska bo i Barnet) och efter att jag och Min kompis Henrik har kollat in nya Wembley utifrån tar vi oss in till området runt omkring Fulhams hemmaarena. De ska nämligen lira 90 minuter mot Hull till kvällen och vi lurar på om vi inte ska gå dit och närvara denna på förhand mediokra dust.

Wembley

19/10 2009 Fulham - Hull City 2-0, Craven Cottage (23 943)

Vi tar oss till Craven Cottage i god tid före avspark och ställer oss i biljettkön för att införskaffa varsin plåt, men hinner inte fram till biljettluckan innan vi får erbjudande om två biljetter med schysst rabatt. Taget. Vi hamnar på ena kortsidan med Themsen på höger sida och får se hemmalaget slå tillbaka gänget från norr med 2-0. Vi är glada att vi till slut bestämde oss för att ta in en Premier League-fight när vi ändå var i krokarna. Men egentligen är det ju bara en förmatch inför morgondagens möte med Watford på Portman Road.

Inga kommentarer: