2015: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2015. En text, en låt, en spellista.....
2014: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2014. En text, en låt, en spellista.....
2013: .....Spotifylista Popskolan by Nigge 2013. En text, en låt, en spellista.....
2012: .....Spotifylista Popskolan by Nigge. En text, en låt, en spellista.....

måndag 18 maj 2015

BLOGG #79 - ATT AVSLUTA EN LÅNGHELG MED STIL

Rubriken är eventuellt något missledande då själva begreppet att göra något med stil är högst subjektivt. I det här fallet skulle man nog kunna säga att betydelsen mer har med att avsluta resan i samma stil som den avlöpt så långt, dvs med besök på puben och allt som hör ett sådant besök till. Inget nytt där således.

20/10 2009 Ipswich Town - Watford 1-1, PR (19 283)

Sjukt stor bild
När man inte har så mycket att uttrycka i skrift kan man fläska på med en megafet bild som inte visar något nytt över huvud taget. Detta är så att säga valfritt, men ett vanligt knep på den här bloggen. Det lilla som finns att skriva hem om avseende resans sista match är uppladdningen på The Greyhound med en av norra Sveriges största Ipswichsupportrar, nämligen Leif [insert liten bild som bevis på detta faktum].

Konsten att smörja kråset
En gnutta orättvist mot fotbollsmatcherna jag närvarar på att det nästan alltid ska vara måltiderna och sällskapet som sätter sig i minnet och inte vad som sker på planen, men man kan faktiskt bara minnas så många 1-1-matcher. Eller så är det, vad just den här matchen anbelangar, bara så att en vill förtränga att en given trepoängare ges bort på stopptid när Nathan Ellington kvitterar. Inte fan är det såna minnen man vill ta med sig hem, det är det inte. Men chilin var god.

Inga kommentarer: